oh boy

1. Jag är i ett sommarhus, går runt och fotar med min kamera, men lägger ner den i gräset efter ett tag.
Någon timma senare, då Adam stuckit ut på en jogging-tur, går jag tillbaka för att hämta kameran, men då är den inte kvar, jag blir upprörd och frågar några skumma typer om dom sett den, och det hade dom. Den var upplagd ovanför ytterdörren till stugan, och då jag tar ner den så är det bara kamerahuset jag håller i. Då jag är på väg för att leta reda på objektivet så blir jag överfallen av en grizzlybjörn! Jag ligger ned på marken och tittar in i den mörka bestens stora gap och ber för mitt liv, och då jag vaknar är jag fortfarande skakad.

2. Jag och Jens Lidén går från Varuhuset in mot samhället, och det åker förbi en massa bilar där vi går.

3. Går omkring på gymnasiet, är besviken för att jag och några till blev tvungna att gå i samma klass som Emma Watson och planerar hur vi ska frysa ut henne.
Pappa jobbar dessutom där, och han har byggt en lönndörr till ett pannrum, och då jag går ut därifrån så kommer jag plötsligt ut ur toaletten. Där träffar jag Poppen som jag pussar på jättemycket.

4. Jag, mamma, Lucas och Linnea är ute och åker bil. Vi åker då till Jörn, där jag bodde då jag var liten. Vi kör runt bland alla nedlagda affärer och ödsliga gamla butiker, och mamma berättar att "här låg pizzerian förut, och här låg second hand-butiken".
Sen åker vi till badstranden och har picknick med Lina Karlssons familj och pratar lite.

5. Jag och Robin Widerlund är på Hogwarts och träffar Harry och Ron, och vi ska ner i källaren och lösa deras kärleksproblem som de har med Hermione, för Harry är sur på Ron för att han är intresserad av henne. Sen börjar Robin svinga sig i kyrkklockorna och bete sig ganska konstigt, och efter det vaknar jag, efter att ha drömt 5 olika drömmar på några få timmar.

paris jackson?

var på en studieresa med nån klass
vi såg en massa konstiga djur, varav ett som jag tog fast
den såg ut som ett sandfärgat rådjur med stora svarta ögon och små horn och öronlös var den också

när vi kommit hem från resan var vi plötsligt hemma i vår gamla lägenhet
vi satt ute i trädgården och åt tårta, och där får jag veta att michael jackson är min pappa, och att min "riktiga" pappa bara varit någon random som mamma träffat senare,
min reaktion på det hela var "shit mamma, har du haft sex med MICHAEL JACKSON?!"

RSS 2.0