sway

Drömde iförrgår att jag var med i nån film tror jag, för det var med en massa jävla reklampauser hela tiden..
Först så kissade erik lundgren i en sjukhussäng och ah, det var nåt mer om snö eller nåt, men det minns jag inte..

Sen vaknade jag och somnade om igen och drömde då att jag bodde efter en ganska lång uppförsbacke, typ längst upp på ett berg eller nåt.
Jag skulle på varuhuset för att hämta ut ett paket som kommit från H&M, men jag fick inte ta hem kläderna direkt, utan jag var tvungen att prova alla kläder vid kassan innan. Dock så höll affären på att stänga, så jag fick ett tvärryck att jag skulle ha pärlor till ett halsband, så jag sprang nästan längst in i affären där jag visste att dom skulle ha materialet, men det fanns inte där jag trodde, så jag fick följa en gång som ledde till någon sorts undangömd fritidslokal.
Där satt en fritidsledare i en soffa och spelade spel med några stycken. Hon gick fram till mig och bad mig hjälpa till med att fälla ned den grönrandiga markisen för fönstret för att inte en psykiskt sjuk man skulle kunna titta in.
Jag frågade varför och tydligen var det för att den här mannen tidigare hade haft sin psykiatriska vård där inne i lokalen, och då frågade jag vad han hade gjort för "sjukt" och han hade våldtagit och mördat sju kvinnor. Jag blev skitskraj för jag kände på mig att han stod alldeles utanför fönstret och försökte ta sig in
*reklampaus*
Jag for sen vidare, gick inte hem utan gick åt andra hållet istället och kom fram till en tjejs hus. Tjejen i fråga blev jag kompis med, men hon fick inte göra nästan någonting för sin överviktiga mor. Fastän det låg till på det viset så tog jag med henne hem till mig.
Vi var där ett tag med en annan av mina kompisar, och då blev jag tvärsur på nån av dom helt plötsligt, tyckte att något var orättvist. Sen for vi ut igen då David kom för att hjälpa till med nån flyttkartong eller liknande, och då vi kom tillbaka var det världens snöstorm. Det hade snöat så mycket att det nästan var lavinfara (?), och vi tog oss inte upp på berget, och just då blev det reklampaus igen och jag vaknade.

ah

Igår vaknade jag av att jag grät faktiskt. Jag hade varit på släktträff, och dom äldre i släkten höll på att chatta med varann genom deras mobiler, och i matsalen satt en plasmaTV på väggen där jag kunde se allt dom skrev. Det var även en läskig gubbe där som försökte antasta mig!
Sen så låg jag plötsligt under en soffa tillsammans med tärnaby-jens som hade fått ett sår på läppen och självklart skulle ju jag blåsa, men det gick lite överstyr... :$
Vi skulle typ bada sen, jag och jens alltså, och min mamma var tydligen hans mamma, och hon var så sjukt förbannad på mig, aldrig sett henne så arg, för hon anklagade mig för att ha haft sex med jens bara för att jag hade svarta sockar och nylonstrumpor på mig. Hon stod och rotade igenom alla mina väskor för att hitta typ... preventivmedel, men det gick inte särskilt bra för att jag inte hade nåt... aja, typ fint

I natt drömde jag om scones ;o

Pussss /Lovjo

Dagisbarn?

I natt var jag inte lärare för sjuor, utan nu vare tydligen dagisbarn... Gick omkring utan tröja för att dom målat med kritor på min mage, helt proppat! Minns inte exakt, men ja, jag förberedde väl en lektion antar jag, och mina kollegor var väldigt sura på mig för att jag inte hade nåt på överkroppen.
Hade tydligen också vaknat upp mitt i natten och frågat challe "Varför har fiskare karborreband?", har inte ett enda jävla minne av att jag frågat nåt sånt ;S

Linnea sover här i natt, får väl se vad jag drömmer om då ;>

Var tog alla roliga drömmar vägen?

I natt drömde jag om att jag och nisse satt på skolan vid ett av borden och snackade, då kom LB fram och sa att hon sökt mig. Jag frågade varför och då kom Linnea Nilsson fram och sa att det var hon som snackat med LB innan och sagt att det var nåt på g mellan mig och nisse, men att det var lugnt nu då vi bara satt och snackade. (?)

Asså jag fattar ingenting nu mera, vill ha såna där konstiga drömmar, såna man får då man har feber=(((((

Not what i thought.

Inte blev det att drömma om nakna engelsmän i cam inte, utan istället värsta wierda drömmen.

Till en början var jag hemma hos sugminanka, och jaa, jag vill inte gå in på detaljer, men det var rätt nasty.
Då jag skulle hem så var jag tvungen att ta en buss in till stan från Morön för att honna med bussen till norsjö som avgick prick fem, och då jag var hos linnea var klockan 16.58, men optimist som jag är så trodde jag ju verkligen att jag skulle hinna... Det var något om angie också, men jag vaknade innan jag la det på minnet.
Efter ett tag somnade jag  om igen och då var jag tydligen hk-lärare för sjuorna, och vi bakade glass. Tjock-frida satte sig bredvid mig och jag bannade henne mentalt för att jag ville sitta vid dom populärare eleverna i klassen. Då kom den ännu tjockare emelie och satte sig vid bordet längst bort i rummet och hånade sin storasyster, tillslut fick jag köra ut henne.

Ah, roliga drömmar....

Ta bakvägen

I natt drömde jag om att jag försökte kyssa en vakt på ett disco, men jag fick nobben... Sen kom min lillebrors idrottslärare och klagade över hur stökig han var som elev och att han inte skulle få godkänt. Dock så sa hon att han hade bra musiksmak, och då skulle ju jag självklart försöka vara inställsam och sa därför "Jag brukar också lyssna på den sortens musik!", men mitt i alltihop ringde hennes mobil och avbröt mig, så det blev bara awkward av alltihop.

I natt tror jag att jag kommer drömma om nakna engelsmän i cam, we'll found that one out tomorrow

Pussgodnatt /Lovjo

Uhw, ny blogg typ

Jag drömmer, så som ni andra självklart också gör.
Dock så har jag en tendens att ofta glömma bort mina drömmar efter bara nån dag, och det tycker jag är ganska sorgligt, och då tipsade mamma mig om att jag skulle skriva ner mina drömmar i en liten "drömbok" direkt jag vaknar, men då lät publishme som ett mer lockande alternativ!
Får väl se hur ofta jag kommer uppdatera här, men då och då lär det väl dyka upp nån mardröm eller två

Sov i alla fall hos Challe i natt, och jag minns inte exakt, men jag var på något sorts barnhem och hjälpte till där, och jag skulle få bada den yngsta (under ett år bara), och tydligen så tyckte jag inte särskilt mycket om den här bäbisen, så jag dränkte honom! Och jag var så rädd, för jag skulle ju få fängelsestraff om jag erkände att det var jag som dränkt honom, och jag ville inte sätta dit någon annan, så jag vaknade säkert 2-3 gånger bara för att kolla om jag verkligen varit med om det eller inte, och då jag tillslut riktigt vaknade var jag nog helt skräckslagen, för Challe tittade väldigt konstigt på mig då jag satte mig upp i sängen.

Får se vad som inkräktar min sömn i natt!
Puss /Lovjo

ny design på G, vänta bara!

RSS 2.0